Bornholmer Vinder DM I Yokohama Super Cup

29. October 2020
Pixabay

0,23 sekunder var nok til at sikre Tino Vang Jørgensen fra Team J-Racing danmarksmesterskabet i Yokohama Super Cup. Den bornholmske racerkører vandt her løbet Grand Prix Danmark, der blev kørt på Jyllandsringen.

Inden de tre indledende heat lå Tino Vang Jørgensen nummer fire, så der skulle køres hurtigt, hvis en plads på podiet skulle realiseres. En start som nummer tre efter tidstagningen gav Tino Vang Jørgensen et godt udgangspunkt for at rykke frem.

Spænding til det sidste

Første heat kørte den bornholmske kører som den hurtigste. Det gav en pole position i andet heat, hvilket Vang Jørgensen holdt hele vejen hjem, 

Der var derfor stor spænding forud for det sidste heat. Her skulle Tino Vang Jørgensen vinde, mens feltets førende ikke måtte blive bedre end nummer tre, hvis mesterskabet skulle hjem til Bornholm.

En skidt start på tredje heat gjorde dog, at der skulle kæmpes hårdt, for at Tino Vang Jørgensen kunne vinde. Det lykkedes dog, så førstepladsen kom i hus med et forspring på blot 0,23 sekunder ned til nummer to.

Top 10

Top 10-placeringerne ved Yokohama Super Cup 2020 ser således ud:

  1. Tino Vang Jørgensen
  2. Michael Vesthave jr.
  3. Morgen Christensen
  4. Jens Kristoffersen
  5. Thue Henriksen
  6. Oliver Rømer
  7. Kim Villebæk
  8. Brian Johannesen
  9. Lars Højris
  10. Bjarne Haa Rasmussen

I alt kørte 14 kørere med i Yokohama Super Cup, hvor bornholmske Timo Vang Jørgensen løb med mesterskabet med et forspring på 0,23 sekunder i tredje heat af løbsseriens sidste afdeling. Det var dermed nærmest med mindst mulige margin, at bornholmeren vandt det danske mesterskab.

30. March 2021
Der har i lang tid udspillet sig et både mærkeligt og bizart drama på Fanø. Sagen handler trolden Anker Drømmerfanger, der er lavet af den k… Læs mere