Lemvig-Thyborøn Turistforening Skal Have Ny Formand

29. October 2020
Pixabay

Lemvig-Thyborøn Turistforening skal have ny formand, efter at Per Skaaning er stoppet som formand. Det skriver Folkebladet Lemvig. Per Skanning stopper som formand efter seks år på posten og 10 år i bestyrelsen.

Den nu afgåede formand havde ifølge Folkebladet oprindeligt tænkt sig at være gået af i foråret, men restriktioner og nedlukninger udsatte beslutningen.

Udviklingen skal fortsættes

- Over årene har vi set en støt stigning i antal gæster og vækst i turismen generelt. Professionaliseringen er blevet større og større på alle områder, siger Per Skaaning ifølge Folkebladet Lemvig i en pressemeddelelse.

Der er endnu ikke fundet en afløser for Per Skanning på formandsposten. Den nye formand kan dog se frem til at overtage en forening, hvor økonomien er positiv, samt en forening hvor retningen for fremtidens arbejde er lagt.

Her er der lagt op til øgede samarbejder mellem Lemvig-Thyborøn Turistforening, Thyborøn Handel og Lemvig Handel i form af Destinationsselskab Nordvestkysten.

Der er dermed lagt op til, at foreningen fremover skal arbejde på at sikre netop den gode service overfor gæster og turister, der hvert år besøger området, så de kommer igen og anbefaler stedet til andre.

Her skal det tættere samarbejde mellem turisme- og handelsforeningerne være med til at styrke netop det, så alle får gavn af det.

Lemvig-Thyborøn Turistforening blev grundlagt i foråret 2007, så Per Skanning har næsten været med i bestyrelsen siden etableringen af foreningen, hvis formål er at markedsføre Lemvig Kommune både nationalt og internationalt med henblik på at få flere turister til at besøge området.