Skift Dit Danske Pas Ud Med En Ø-Pas

25. June 2021
Pexels.com

Fangede overskriften dig? Tænkte du "Åh nej, skal man have et nyt pas?" Så kan du bare tage det roligt. Ø-Pas er ikke et pas du SKAL have. Ø-passet er en kampagne  fra Landsdistrikternes Fællesråd der skal få flere dansker ud til de danske øer.

Hvad er et Ø-pas?

Et Ø-pas ligner dit danske pas. Dog bruges det ikke helt på samme måde. Du skal fremover heller ikke vise nogle former for pas for at kunne besøge en Ø. Det har du heller aldrig skulle, men det må endeligt ikke forvirre dig. 

Med Ø-pas får du et lille præsentation af de 39 øer i Danmark. I passet kan du samtidig også samle på mærker og silhuetter af øerne. Et lille samlebog om man vil.

Ved færgen, havnene og diverse turistinformationer vil du kunne få indsamlet et mærke på dit plads ved hjælp af en plade og en speciel pen, som er at finde ved disse lokationer. Du sætter bare papiret over pladen og med den specielle pen, gnider du bare forsigtigt hen over papiret. Det vil efterlade et symbol fra den Ø-du har  besøgt eller skal til at besøge. 

Konkurrere med familie og venner og se hvem der kan få indsamlet flest mærker. 

Ø-passet kan købes for 45 kr på dette link

30. March 2021
Der har i lang tid udspillet sig et både mærkeligt og bizart drama på Fanø. Sagen handler trolden Anker Drømmerfanger, der er lavet af den k… Læs mere